Still Wakes the Deep

Noe ubeskrivelig har tatt seg om bord på en oljeplattform i 1975

Still Wakes the Deep er et førstepersons skrekkspill fra skaperne av Dear Esther og Everybody's Gone to the Rapture.

Av alle spillene som ble annonsert under søndagens Xbox Games Showcase, var Still Wakes the Deep definitivt det mest stemningsfulle. Og det er kanskje ikke rart, med tanke på at dette er det splitter nye spillet fra The Chinese Room, skaperne av spill som Dear Esther, Everybody's Gone to the Rapture og Amnesia: A Machine for Pigs.

Still Wakes the Deep følger i disse spillenes fotspor og er et historiedrevet eventyr satt i førsteperson. I likhet med sistnevnte er det også et vaskekte skrekkspill.

The Chinese Room

Handlingen er satt til en oljeplattform utenfor den skotske kysten i 1975. Du er en oljearbeider som må kjempe for livet når en storm kutter all kontakt med omverdenen.

Stormen har også tatt med seg en «ubeskrivelig skrekk» om bord, og det er denne ukjente fysaken som gjør livet ekstra surt skal vi tro spillets beskrivelse på Steam.

Traileren som fulgte med spillets annonsering viser litt av det man kan komme til å oppleve, inkludert løping gjennom utrivelige ganger, aktivering av maskiner og falling fra helikopterdekk. Du vet, typiske ting man gjør offshore.

Still Wakes the Deep slippes på Xbox Series X/S, Windows og PlayStation 5 i 2024. Spillet blir gratis for de som abonnerer på Xbox Game Pass.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden