Assassin's Creed Mirage

Slik blir det å spille Assassin's Creed Mirage

Åtte minutter med nytt gameplay viser både sniking, dreping, dingser og parkour i et nydelig Baghdad.

Blant spillene som ble vist fram under mandagens Ubiosoft Forward-konferanse, var det utvilsomt Assassin's Creed Mirage som fikk mest oppmerksomhet.

Den omfattende gameplay-visningen (som du kan se over) lot oss se nærmere på hvordan det blir å spille som Basim. Her får vi blant annet se hvordan den vordende snikmorderen løper langs hustakene, går i ett med folkemengden og bruker høyt gress for å ikke bli oppdaget.

Assassin's Creed Mirage.
Ubisoft

Det ble også lagt vekt på de forskjellige dingsbomsene Basim har til rådighet, inkludert røykbomber og bedøvelsespiler.

Mot slutten av sniktitten får vi i tillegg se hvordan man kan aktivere en Red Dead Redemption-aktig egenskap som sakker tiden, lar deg markere fiender og stikke dem ned i rask rekkefølge før noen rekker å reagere.

Assassin's Creed Mirage er et kortere spill enn de foregående innslagene i serien, og utviklerne har selv sagt at de vender tilbake til seriens røtter.

Handlingen er satt til Baghdad på midten av 800-tallet, et par tiår før både Assassin's Creed Valhalla og det originale Assassin's Creed (som Mirage er uttalt inspirert av).

Assassin's Creed Mirage lanseres på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows og Amazun Luna den 12. oktober.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden