Assassin's Creed Nexus VR – Assassin's Creed Codename Jade

Nå kommer Assassin's Creed til både VR og mobil

Mirage var ikke det eneste spillet Ubisoft viste mandag kveld.

Ved siden av det neste store spillet i serien, Assassin's Creed Mirage, kunne Ubisoft også vise fram et knippe andre snikmorderspill under mandagens Ubisoft Forward-konferanse.

Dreping i førsteperson

Det første av disse var Assassin's Creed Nexus VR, et VR-spill spill hvor man skal få utforske en rekke historiske oppdrag i rollen som Ezio, Kassandra og Connor, hovedpersoner fra tidligere spill i serien.

Handlingen i dette spillet vil blant annet ta deg med til Italia, antikkens Hellas og kolonitidens Nord-Amerika.

Assassin's Creed Nexus VR vil la deg utføre typisk sniking, klatring og dreping i førsteperson ved hjelp av bevegelsesstyring. Spillet kommer eksklusivt til Meta Quest, inkludert Meta Quest 2, Meta Quest 3 og Meta Quest Pro rundt høytidssesongen 2023.

Assassin's Creed Codename Jade.
Ubisoft

Tilbake til Kina

Det neste spillet som ble vist går foreløpig kun under tilnavnet Assassin's Creed Codename Jade, og er et mobilspill satt til Kina i det tredje århundret f. Kr.

Her kan man sette sammen sin egen figur for første gang i seriens historie, i et spill som lar deg utforske det store Qin-dynastiet og deler av Det forente Kina. Lite er kjent om spillets handling foreløpig, annet enn at man skal utforske et typisk komplott, hamle opp med ørkenkjeltringer og kanskje også får besøke Den kinesiske mur i løpet av reisen.

Dette blir andre gang spillet tar turen til det store Østen, etter at en episode av det todimensjonale Assassin's Creed Chronicles fant sted der i 2015.

Assassin's Creed Codename Jade blir gratis og kommer til diverse mobile plattformer. Noen konkret dato er ukjent, men allerede i sommer kan man delta i en av spillets kommende betaer ved å registrere seg på denne nettsiden.

Codename Jade.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden