Pragmata - utsatt

Capcoms mystiske månemannspill utsatt på ubestemt tid

Pragmata vant i hvert fall prisen for mest kreative utsettelseskunngjøring.

Halvveis ut i Capcoms sommershow var det Pragmata sin tur til å få tid på skjermen. Det mystiske spillet som først ble kunngjort for tre år siden åpnet med en lekker trailer … som skulle vise seg å være en heller kreativ måte å si at spillet er utsatt. Igjen.

I videoen som du kan se over holder den lille jenta vi har sett før på med å tegne et eller annet. Samtidig kjemper månemannen fra spillets opprinnelige trailer for livet mot hissige roboter.

:(
Capcom

Når kampen er over og duoen stikker av faller tegningen på gulvet, med nyheten om at Pragmata ikke lenger kommer i år, sammen med meldingen «very sorry» og et trist fjes.

Spillet er nemlig utsatt på ubestemt tid.

– Det er med et tungt hjerte at vi må utsette lanseringen av Pragmata enda mer. Teamet vårt jobber hardt for å gjøre spillet så bra som det kan bli, men vi trenger mer tid. Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å sørge for at sluttproduktet er et som er verdt tålmodigheten deres, skrev utviklerteamet i en melding.

Og det var det. Ingen nye detaljer om spillet, som vi fortsatt ikke helt vet hva går ut på. Det ser i det minste flott ut, og vi forventer kamper mot roboter for å beskytte den lille jenta. Så får vi bare se når det dukker opp etter hvert.

Pragmata kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden