Pragmata

Pragmata er et merkelig spill om en månemann og en liten jente

Capcom viste frem dystopisk eventyrspill.

Et av de merkeligste spillene som dukket opp under torsdagens PlayStation 5-presentasjon var Pragmata. Det dystopiske eventyret fra Capcom fikk litt over to minutter med sendetid, men ikke søren om de minuttene gjorde oss kloke på hva dette er for noe.

Himmelen faller.
Capcom

I videoen – som du kan se over – trasker en månemann gjennom forlatte gater i New York. Plutselig dukker en liten jente opp, men før de to rekker å si hallo til hverandre faller en gigantisk satellitt ned fra verdensrommet og knuser himmelen – som er laget av glass.

I et slags fremtidsrettet Kamilla og tyven-narrativ blir månemannen pent nødt til å ta seg av den unge jenta – som kanskje egentlig er en robot – og de to setter avgårde for å starte nye liv på jorda ... fordi de egentlig befinner seg på månen.

På sine nettsider tilbyr Capcom ingen oppklaring på hva vi har sett, annet enn å fortelle at dette skal være et uforglemmelig eventyr som benytter seg av nestegenerasjonsteknologi som ray tracing.

Mer får vi ikke vite før utvikleren planlegger å slippe flere detaljer en gang i 2021. Spillet skal forresten slippes i 2022, på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X.

Blir Pragmata hakket for rart?
Hva med et spill der du er en katt som er helt alene »

Siste fra forsiden