PlayStation 5

Sony avslørte lanseringsplaner for flere PlayStation 5-spill

Project Athia kommer tidlig neste år, mens Pragmata er utsatt.

Den store teknologimessa CES går av stabelen denne uka, og Sony har som vanlig stilt opp for å snakke om sine prosjekter. I løpet av sin tildelte scenetid på tirsdag delte selskapet blant annet lanseringsplaner for et knippende kommende spill til PlayStation 5.

Noen av spillene som kommer til PlayStation 5 (og PlayStation 4 i noen tilfeller).
Sony

For eksempel kunne Sony avsløre at Project Athia, et nytt actionspill fra Square Enix, kommer i januar 2022. Foreløpig vet vi veldig lite om det mystiske prosjektet, men lansering er altså bare ett år unna.

Videre ble det klart at Capcoms actioneventyr Pragmata er utsatt til 2023. Spillet, som ble avduket under en PlayStation 5-presentasjon i fjor sommer, skulle opprinnelig slippes i 2022. Nå har ventetiden imidlertid vokst seg enda litt lenger.

Andre spill fra showet er ikke like langt unna, og allerede i mars kommer Returnal og Kena: Bridge of Spirits. Til sommeren blir det både Solar Ash og Little Devil Inside, mens GhostWire: Tokyo og Stray kommer en gang i oktober.

Ratchet & Clank: Rift Apart og Horizon Forbidden West skal fortsatt ut i løpet av 2021, men noen mer nøyaktig dato har Sony foreløpig ikke avslørt.

LES OGSÅ: PlayStation 5-lanseringen er Sonys største noensinne »

Siste fra forsiden