Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Capcoms nyeste actionspill byr på lekre demoner og Onimusha-aktig stil

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess sammenlignes i tillegg med det klassiske eventyrspillet Okami.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ble vist fram for første gang allerede under Xbox Games Showcase søndag kveld, og dukket også opp under mandagens Capcom-konferanse.

Dessverre var det den nøyaktig samme traileren som ble vist begge ganger, og ikke ville Capcom si veldig mye mer om det heller. Vi ble derfor ikke spesielt mye klokere, annet enn at det beskrives som en sømløs blanding av action og strategi av utviklerne selv.

Det ble også bekreftet at spillet – til ingens overraskelse – er lagd i Capcoms faste spillmotor, RE Engine.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.
Capcom

Traileren vi fikk se under begge konferansene gir oss i hvert fall et slags inntrykk av hva man kan forvente, inkludert vemmelige demoner, gammeldags japansk kultur, tonnevis av fiender på skjermen samtidig og en blanding av magi og sverdkamper.

Enkelte, inkludert undertegnede, mener spillet bærer en slående likhet til den gode, gamle Onimusha-serien, mens et innlegg på Xbox-bloggen trekker paralleller til to andre Capcom-merkevarer, Okami og Shinsekai: Into the Depths. Her nevnes også tittelen til den kvinnelige figuren vi fikk se i traileren, «Spirit Stone Maiden». Hva hun gjør og hvorfor hun må beskyttes, er det foreløpig ikke godt å si.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess er annonsert for PlayStation 5, Xbox Series X/S og Windows. Spillet blir gratis via Xbox Game Pass.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden