Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone fortsetter som eget spill etter lanseringen av Warzone 2.0

Omdøpes til Warzone Caldera.

Activision

16. november markerer starten på nye Call of Duty: Warzone – bedre kjent som Warzone 2.0. Med det tar serverne for det opprinnelige Warzone en velfortjent pause, men de blir ikke borte lenge.

Warzone 2.0 lanseres neste uke, og vil operere side ved side med Warzone Caldera.
Activision

Som Activision forteller i et nytt blogginnlegg skal Warzone nemlig ikke legges ned selv om Warzone 2.0 tar over. I stedet vil spillet omdøpes til Warzone Caldera, med relanseringsdato satt til 28. november.

Den gamle battle royale-opplevelsen blir stående som separat greie, og vil ikke ha noen tilkobling til Warzone 2.0 eller Call of Duty: Modern Warfare II. Dette skillet er ifølge Activision noe fansen har bedt om. Videre ble det nødvendig på grunn av tekniske begrensninger.

Warzone 2.0 og DMZ-modus

Warzone 2.0 introduserer det nye kartet Al Mazrah, der 150 spillere igjen skal kjempe om å bli kongen på haugen. Ved siden av kartet venter også andre endringer, som muligheten til å svømme og en egen tredjepersonsmodus.

I tillegg til battle royale-delen får Warzone 2.0 også det Activision kaller DMZ – en egen modus inspirert av Escape from Tarkov. Her må spillere sanke våpen og annet utstyr i en verden full av både datastyrt motstand og andre spillere. Når innsamlingsjobben er gjort må man komme seg helskinnet ut, slik at man kan bruke utstyret til neste utflukt.

Warzone 2.0 kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Les vår anmeldelse av Call of Duty: Modern Warfare II »

Siste fra forsiden