Call of Duty: Warzone

Nye Call of Duty: Warzone kutter ned på antall spillere

Går fra 150 til 100 på et mindre kart.

Onsdag 6. desember går startskuddet for en helt ny variant av Call of Duty: Warzone. Battle royale-spillet legger kampene til det nye og litt mindre kartet Urzikstan, med bare 100 i stedet for 150 spillere.

Det reduserte spillertallet ble offisielt bekreftet sent på mandag, til litt skepsis blant ivrige spillere. Etter flere kommentarer valgte utvikler Raven Software å rykke ut for å forklare hvorfor valget falt på 100 spillere denne gangen.

– Vår førsteprioritet er å skape en optimalisert og underholdende opplevelse for alle våre spillere basert på viktige beregninger, forklarte Raven og listet så opp hvilke beregninger det er snakk om:

Artikkelen fortsetter nedenfor.

– Disse beregningene inkluderer tid-til-action, kartstørrelsen på Urzikstan, nye timinger og størrelser på sirklene, total kamptid (20 minutter), røde soner, oppdrag og diverse nye og eksisterende mekanikker for å komme tilbake fra de døde.

Mens teamet tror det har funnet en god balansegang, er ingen ting helt låst. Raven vil fortsette å holde et øye med hva spillere mener, og gjøre endringer der det blir nødvendig i fremtiden.

Slik ser Urzikstan-kartet ut.
Activision

Call of Duty: Warzone forblir helt gratis å spille på samtlige plattformer. Ved siden av det nye kartet, kan spillere også forvente en rekke nye mekanikker som står i stil til de man finner i Call of Duty: Modern Warfare III.

LES OGSÅ: Payday-utvikleren lager Dungeons & Dragons-spill »

Siste fra forsiden