Call of Duty Warzone

Nå stenger den første versjonen av Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone var en stor hit da det ble lansert i 2020.
Activision Blizzard

Tirsdag 21. september stenger Activision Blizzard ned den første versjonen av Call of Duty Warzone. Dermed er en æra over for det populære gratisskytespillet som først ble lansert i mars 2020.

Stafettpinnen ble overlevert i fjor høst, da selskapet slapp en ny versjon av spillet kalt Warzone 2.0. Siden den gang har versjonstallet forsvunnet fra tittelen, samtidig som utviklerne fortsetter å bygge ut skytebonanzaen med mer innhold.

Da nye Warzone ble sluppet, ble den eldre varianten fremdeles holdt i live – frem til nå. Varianten ble døpt om til Warzone Caldera, og fikk betydelig mindre kjærlighet enn den nylanserte oppfølgeren.

Det meste av innholdet fra Warzone Caldera ble overført til Warzone 2.0, men ikke alt. Skins og våpen som ble kjøpt i Call of Duty-spillene Modern Warfare, Black Ops Cold War og Vanguard kan man etter Caldera-nedstengelsen kun bruke i flerspillermodusene til disse spillene.

Stor suksess

Call of Duty Warzone kunne skilte med over 100 millioner spillere litt over et år etter lansering, og ble en av de største oppturene for Call of Duty-serien i nyere tid. Gratisspillet var en respons på suksessen til spill som Fortnite og PUBG, etter at de to tok av som pinoerer i battle royale-sjangeren.

I høst kommer Call of Duty: Modern Warfare 3, som er en oppfølger til fjorårets Modern Warfare 2. Spillet slippes 10. november til PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One og Xbox Series X/S. I år er det Slegehammer som sitter i førersetet for utviklingsteamene mens Infinity Ward bidrar fra sidelinjen. Samtidig snekrer Treyarch sammen en ny zombie-modus.

LES OGSÅ: Call of Duty-spillere ikke imponert over «pay-to-win»-kostyme

Siste fra forsiden