Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III bekrefter mer åpne enspilleroppdrag, overføring av våpen og kosmetikk og zombiemodus

Tilsynelatende kan fans også forvente gjensyn med samtlige kart fra 2009-spillet Modern Warfare 2.

Activision

Call of Duty: Modern Warfare III (som ikke må forveksles med Call of Duty: Modern Warfare 3 fra 2011) får en offisiell avduking senere i dag. Activision skal vise frem det nye skytespillet via en egen modus i Call of Duty: Warzone II, men allerede i forkant av avsløringen har utgiveren delt et knippe nye detaljer.

Via den offisielle Call of Duty-bloggen bekreftet teamet at spillere blant annet kan se frem til såkalte «Open Combat missions». Akkurat hva dette betyr er enda litt uklart, men ifølge rykter er det snakk om kampanjeoppdrag som utspilles på større og mer åpne kart.

Videre lokker utviklerne med mer tilpasning for flerspillerdelen, både gjennom valg av utstyr og «Perks» – spesielle egenskaper. Modern Warfare III vil også inkludere bevegelsessystemet «Tac-Stance», som vi nok får vite mer om i ukene fremover.

Det «største Zombies-tilbudet noensinne» og Carry Forward er også bekreftet. Sistnevnte lar deg ta med alt av kosmetikk og våpenprogresjon fra Modern Warfare II inn i det nye spillet, med en felles inngangsportal for alle aktive Call of Duty-spill.

Hva flerspillerdelen angår hevder Twitter-kontoen «CharlieIntel» å ha avdekket kartene som inkluderes. Ifølge den Call of Duty-fokuserte kontoen kan spillere forvente samtlige kart som var med i 2009-versjonen av Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dermed kan spillere få et slags gjensyn med Modern Warfare 2-flerspiller, som ikke var inkludert i spillets oppussing fra noen år tilbake.

Call of Duty: Modern Warfare III lanseres 10. november.

LES OGSÅ: Destiny 2 har funnet Zavala-erstatter etter Lance Reddicks bortgang »

Siste fra forsiden