Call of Duty: Modern Warfare III

Her er 9 minutter fra Modern Warfare III

Et av spillene som fikk tid i rampelyset på Gamescom Opening Night Live tirdag kveld var kommende Call of Duty: Modern Warfare III. Activision har sluppet drypp av detaljer de siste ukene, men tirsdagskveldens visning hadde størst fokus på kampanjedelen.

I videoen over ser du ni minutter fra begynnelsen av kampanjedelen, der hovedpersonene i Alpha team lusker seg gjennom vannet for å gjennomføre et oppdrag i sjøen utenfor liksomlandet Kastovia.

Noen nyvinninger

Denne gangen skal biter av historiedelen være bygget opp på en måte som gjør det mulig å velge mellom å snike seg gjennom farene, eller plaffe ned skurker på den sedvanlige Call of Duty-måten. Disse kalles Open Combat-oppdrag, og skal by på mellomstore åpne områder som man kan kjempe seg gjennom slik man vil.

Litt interessant er det også at kampanjedelen åpner for at man kan bruke «Killstreaks» i enspillerdelen. Dette har til nå kun vært mulig i flerspillerkamper.

Ellers kan vi nevne at spillet har en zombie-fokusert modus kalt Modern Warfare Zombires. Dette skal ifølge Activision by på det største zombies-kartet i spillseriens historie, og by på en sandkasseopplevelse som ligner den vi så i Black Ops Cold Wars Outbreak Zombies-modus.

Call of Duty: Modern Warfare III slippes 10. november til PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One og Xbox Series X/S.

Se alle nyhetene fra Gamescom 2023 »

Siste fra forsiden