Destiny 2 - Lance Reddick

Destiny 2 har funnet Zavala-erstatter etter Lance Reddicks bortgang

Veteranen Keith David tar over.

Commander Zavala får ny stemmeskuespiller.
Bungie

Det var i mars i år at Lance Reddick gikk bort, som følge av hjertesvikt. Skuespilleren etterlot seg et stort hull i både film- og spillbransjen, der han i sistnevnte blant annet var kjent som Commander Zavala i Destiny-serien.

Keith David tar over som Zavala i fremtidig Destiny 2-innhold.
Red Carpet Report (CC BY-SA 2.0)

Nå har Bungie avslørt hvem som tar over for Reddick i kommende innhold for Destiny 2. Det blir veteranen Keith David, som også har lang fartstid med film, TV og spill.

I en melding på sine nettsider rettet Bungie en stor takk til Reddick. Utvikleren påpekte samtidig at Reddicks opprinnelige stemmeskuespill for Zavala blir værende i Destiny for all fremtid.

– Lidenskapen og profesjonaliteten som Lance brakte med til rollen [som Zavala] det siste tiåret var umiskjennelig og elsket av alle. Lance sin ikoniske stemme ledet oss gjennom de mest intense øyeblikkene i Destinys historie og hans innvirkning på våre Guardians, vårt spillersamfunn og Bungie som helhet vil aldri bli glemt.

David tar over som Zavala fra og med The Final Shape-utvidelsen, som skal komme en gang til neste år. Skuespilleren har tidligere jobbet med Bungie i rollen som Arbiter fra Halo-serien. Han har ellers spilt Sergeant Foley i Call of Duty: Modern Warfare 2 og David Anderson i Mass Effect, og skilter med en haug med Hollywood-filmer på CV-en.

– Jeg føler meg beæret over å få fortsette det utrolige arbeidet til Lance Reddick som Zavala. Lance fanget figurens rettferdighetssans på en vidunderlig måte. Målet mitt er å fortsette det arbeidet, sa David.

LES OGSÅ: Destiny-spillere samles i hyllest til Lance Reddick »

Siste fra forsiden