Destiny 2 - AimJunkies

Bungie vant søksmål mot nettside som selger Destiny 2-juks

Bungie

Bungie har seiret i retten mot nettstedet AimJunkies. Sistnevnte solgte jukseprogrammer til bruk i Destiny 2, men må nå gi fra seg alle inntektene fra salget.

Som journalist Stephen Totilo skriver på X må AimJunkies betale drøye 660 000 kroner i erstatning til Bungie. Det tilsvarer beløpet som nettsiden skal ha tjent på å selge juks til Destiny 2-spillere.

I retten hevdet AimJunkies at Bungie hadde brutt loven da utvikleren tok seg inn på en av nettstedets PC-er for å finne bevis til saken. Dette ble avvist av juryen, men AimJunkies-sjefen sier likevel at han ikke har tenkt til å gi seg.

Bungies advokat uttrykte takknemlighet overfor både juryen og dommeren, og lovet å kjempe videre for at spillere skal få en optimal opplevelse.

– Vi bryr oss om våre spillere og vil fortsette å beskytte dem mot juks. Det inkluderer å bringe både denne og fremtidige saker til retten, sa James Barker (via Totilo).

Det er ikke første gang Bungie har gått rettens vei mot folk som selger juks. I fjor ble VeteranCheats ilagt en bot på nesten 130 millioner kroner for å ha solgt Destiny 2-juks. Som Totilo påpeker er saken mot AimJunkies imidlertid litt annerledes, ettersom nettstedet tok opp kampen og det ble opp til en jury å bestemme utfallet av saken.

LES OGSÅ: Deadlock er Valves neste spill »

Siste fra forsiden