Deadlock

Her er Valves neste spill – blander Team Fortress 2, Dota og Overwatch

Video fra Deadlock har lekket.

Et av skjermbildene som har lekket.
Gabe Follower, X

Mens Norge var opptatt med å feire nasjonaldagen, dukket det opp skjermbilder og detaljer om Valves neste spill, Deadlock.

Deadlock skal være et tredjepersons skytespill med to lag på seks spillere hver. Man kan velge mellom forskjellige spillfigurer med forskjellige ferdigheter, og jobbe sammen for å nedkjempe det andre laget.

Slagene utfolder seg på store kart, men interessant nok deles veiene opp i forskjellige definerte «lanes», med datastyrte «creeps» som sendes ut fra basen til hvert lag. Det skal være mulig å ødelegge områder, og å kjøpe gjenstander til figurene.

Mest av alt virker spillet som en blanding av Team Fortress 2, Dota og Overwatch – en pytt-i-panne-variant med ingredienser fra «hero shooter»-sjangeren og MOBA-sjangeren.

De første detaljene kom fra Valve-ekspert Tyler McVicker på YouTube, som hevdet at hundrevis av spillere for tiden boltret seg i en hemmelig testvariant av spillet.

Enkelte deltakere har etter alt å dømme ikke greid å holde på hemmeligheten – omtrent samtidig dukket det opp skjermbilder av spillet på X.

Det siste døgnet har også en video av spillet lekket. Der får vi blant annet se en spiller som zip-liner seg gjennom en ganske brungrå by, i tillegg til at vi får se en figurvelgingsskjerm med 19 forskjellige spillbare figurer. Du kan se videoen nedenfor.

laap_qZwKlA

Valve har så langt ikke uttalt seg om spillet.

Siste fra forsiden