Call of Duty: Warzone 2.0

Call of Duty: Warzone 2 har fått slippdato

Activision avslørte nye detaljer om battle royale-spillet og DMZ-modusen.

Call of Duty: Warzone 2.0, oppfølgeren til Activisions svært populære battle royale-spill, har fått dato.

Spillet kommer 16. november, og blir gratis for alle på PC via Battle.net og Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Slik ser kartet ut i Warzone 2.0.
Activision

Den offisielle avdukingen av spillet kom torsdag, som del av showet Call of Duty Next. Der avslørte utvikleren blant annet at det nye kartet skal hete Al Mazrah, der opptil 150 spillere skal kjempe om å bli kongen på haugen.

Som med det første Warzone-kartet består dette av flere kjente steder fra tidligere Call of Duty-spill. Activision har snekret sammen en liste over viktige områder, som du kan kikke gjennom på spillets nettsider.

Nyvinninger

Hva selve spillingen angår introduserer Warzone 2 flere nyheter, som blant annet muligheten til å svømme og en egen tredjepersonsmodus. Gulag-systemet har også fått en stor overhaling, og i stedet for vanlig 1-mot-1 skal man kjempe 2-mot-2 eller sammen om å knerte datastyrt motstand.

Videre lover utvikleren mer variasjon for den tradisjonelle battle royale-sirkelen. For eksempel kan spillområdet deles i flere små sirkler, som til slutt kommer sammen til én sirkel mot slutten av kampen.

Rundt omkring på Al Mazrah-kartet kan man også finne leirer med datastyrte fiender. Ved å utrydde et såkalt Stronghold kan man sikre seg en rekke våpen og andre godsaker. Utvikleren påpeker at de datastyrte fiendene aldri vil ta opp jakten på deg, så det er opp til hver enkelt spiller om de ønsker å bry seg med dem eller om de heller vil fokusere på andre spillere.

DMZ-modus

Til slutt dro Activision sløret av en ny modus kalt DMZ, som det har gått mange rykter om de siste månedene. Dette er en mer taktisk modus, som kan minne om Escape from Tarkov.

Her er det større valgfrihet rundt hva man har lyst til å gjøre. Spillere kan for eksempel pusle rundt på egenhånd, eller jobbe sammen med andre for å oppnå ulike mål. Underveis sanker man med seg utstyr, som man tar med seg videre til bruk i Warzone 2.

Flere DMZ-detaljer vil avsløres i løpet av de neste månedene.

LES OGSÅ: Slik blir flerspillerdelen i Modern Warfare II »

Siste fra forsiden