Call of Duty: Modern Warfare II

Slik blir flerspillerdelen i Call of Duty: Modern Warfare II

Activision lokker med flere nyheter.

28. oktober blir det mer Call of Duty-sprell i det nye Modern Warfare II. Torsdag slapp Activision en haug med nye detaljer knyttet til flerspilleropplevelsen, og vi har samlet det viktigste her.

Først og fremst har bevegeligheten i spillet fått en overhaling. I tillegg til å kunne svømme kan spillere nå henge fra kanter, siden av bygninger eller andre steder og deretter kikke over kanten eller trekke frem en pistol og pepre løs på intetanende motspillere.

Modern Warfare II skilter med flere nyheter.
Activision

Kjøretøyene i Modern Warfare II blir også mer enn bare transportmidler. Nå kan man for eksempel lene seg ut av vinduer for å skyte, selv om man sitter i førersetet. Bilene ødelegges også mer gradvis, med blant annet muligheten til å skyte av dører eller punktere dekkene med en velplassert kule.

Våpen, moduser og tredjeperson

Av våpen og utstyr blir det selvfølgelig en haug med nyheter. Modern Warfare II introduserer flere nye gadgets, som overvåkningskameraer, nye granattyper og oppblåsbare lokkeduer.

Flere kart og moduser kommer også til. Activision lokker for eksempel med Battle Maps, med kamper for to lag på opptil 32 spillere. Andre nye moduser inkluderer Knockout, Prisoner Rescue og Invasion.

For de som måtte ønske det blir det mulig å spille utvalgte moduser med tredjepersons synsvinkel. Utvikleren forteller at planen er å ha to separate spillelister for førsteperson og tredjeperson, men dette kan endre seg i fremtiden avhengig av tilbakemeldinger fra spillere.

En gang etter lansering kommer også en ny opplevelse kalt Raids. Her jobber tre spillere sammen i kamper som er mer strategiske, men akkurat hvordan de skal fungere er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Call of Duty: Warzone 2 har fått slippdato »

Siste fra forsiden