The Last of Us 2

The Last of Us Part II med ny salgsrekord for PlayStation 4

Samtidig forteller Naughty Dog at det ikke har noen planer for spillutvidelser.

Sony Interactive Entertainment

The Last of Us Part II er offisielt det raskest selgende PlayStation 4-spillet fra et Sony-studio noensinne. Det kunngjorde Sony selv denne uken.

The Last of Us Part II solgte fire millioner eksemplarer på tre dager.
Sony Interactive Entertainment

Per 21. juni hadde over fire millioner eksemplarer av spillet gått ut til forbrukere. På sine tre første dager klatret det dermed forbi andre salgssuksesser som Final Fantasy VII Remake, Spider-Man og God of War.

– The Last of Us Part II ble til takket være innsatsen til de mange hundre talentfulle og ivrige utviklerne her i Naughty Dog. Vi kan ikke tenke oss noen større ære enn å se den samme lidenskapen hos de som spiller det. Takk for at dere har hjulpet oss med å nå denne fantastiske milepælen, sa spillsjef Niel Druckmann i en uttalelse.

Ingen DLC-planer

Nyheten kommer samme dag som Druckmann tilsynelatende utelukket fremtidige historieutvidelser til The Last of Us Part II. I et intervju med podcastgjengen Kinda Funny fortalte spillsjefen at Naughty Dog denne gangen ikke har noen planer om å lage ekstrainnhold.

Utvikleren går dermed en annen vei enn med seriens første spill, hvis Left Behind-utvidelse fikk en solid mottakelse her på bruket. I stedet jobber teamet med en slags nettbasert spillopplevelse, med restene av det som egentlig skulle bli flerspillerdelen til The Last of Us Part II.

Vi storkoste oss med The Last of Us Part II.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden