The Last of Us - Abby

Kaitlyn Dever skal spille Abby i The Last of Us-serien

Sony

TLDR

  • Kaitlyn Dever skal spille rollen som Abby i den kommende sesongen av TV-serien The Last of Us, bekreftet HBO og spillutvikler Naughty Dog.
  • Dever, som er kjent fra blant annet Booksmart, har tidligere samarbeidet med Naughty Dog da hun spilte i Uncharted 4: Thief's End.
  • Sesong to av serien dekker deler av handlingen fra The Last of Us Part II, og innspilling vil etter planen starte snart.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helt siden det ble klart at TV-serien The Last of Us skulle få en ny sesong, har spørsmålene haglet rundt hvem som skal spille Abby. Nå har serieskaperne lettet på sløret, og det blir Kaitlyn Dever som tar på seg den kontroversielle rollen.

Det var HBO som først delte nyheten om at Dever blir med i serien. Kort tid etter dukket Naughty Dog også opp på X (tidligere Twitter) for å bekrefte at det gjelder rollen som Abby.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Dever er tidligere kjent fra TV-serier som Dopesick og Last Man Standing, samt filmer som Booksmart og Rosaline. Hun spilte også Cassie, datteren til Nathan Drake og Elena Fisher, i Uncharted 4: Thief's End.

Med det som bakgrunn var Naughty Dog-topp Neil Druckmann også raskt ute med å uttrykke sin glede over å få samarbeide med Dever igjen.

Snart fire år etter lanseringen av The Last of Us Part II, står Abby fortsatt som en av spillhistoriens mest kontroversielle figurer. For de som enda ikke har spilt spillet skal vi unngå å røpe hvorfor, men rollen blir neppe noe mindre omdiskutert i TV-serien.

Akkurat hvordan Craig Mazin og Neil Druckmann vil legge opp sesong to av The Last of Us-serien gjenstår å se. Vi vet at sesongen ikke vil ta for seg hele handlingen fra spill nummer to, men utover det har serieskaperne delt lite.

Innspilling av neste sesong skal etter planen begynne i nær fremtid.

LES OGSÅ: Nick Offerman: – Vi har foreslått en The Last of Us-miniserie om Bill og Frank »

Siste fra forsiden