The Last of Us - Nick Offerman

Nick Offerman: – Vi har foreslått en The Last of Us-miniserie om Bill og Frank

HBO

TLDR

  • Nick Offerman vant sitt første Emmy-trofé for rollen som Bill i TV-serien The Last of Us, og uttrykte et ønske om å gjenoppta rollen hvis muligheten skulle by seg.
  • Offerman avslørte at det har vært diskusjon om å utvikle historien rundt figurene Bill og Frank, inkludert ideen om en miniserie som en forløper til deres første møte.
  • The Last of Us vant totalt åtte priser under Creative Arts-delen av årets Emmy Awards, inkludert Beste visuelle effekter i en sesong eller film og beste gjesterolle ved Storm Reid.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Nick Offerman vant søndag sin første Emmy-pris for rollen som Bill i TV-serien The Last of Us. I møte med pressen etter utdelingen sa skuespilleren at han gjerne tar på seg Bill-kostymet igjen, dersom muligheten skulle by seg.

Til Deadline fortalte Offerman at det allerede har vært snakk om å gjøre mer ut av historien om Bill og Frank, spilt av Murray Bartlett. De to figurene sto i sentrum av The Last of Us-seriens tredje episode, kalt Long, Long Time. Der fikk vi følge deres første møte og påfølgende kjærlighetshistorie.

– Kjempegodt spørsmål, men jeg må nok spørre noen som er høyere opp på rangstigen enn hva jeg er, svarte Offerman på spørsmål om Bill og Frank kanskje kan dukke opp igjen i en kommende sesong.

– Det har absolutt blitt foreslått. Jeg tror vi foreslo en hel miniserie som en forløper om deres liv før de møtte hverandre. Det kunne bli en musikal. Det mangler ikke på ideer. Vi får bare se hva Craig [Mazin] og Neil [Druckmann] finner på, sa skuespilleren til latter fra pressekorpset.

Nick Offerman spilte Bill i TV-serien The Last of Us.
HBO

Uansett hva som skjer er den ferske Emmy-vinneren i hvert fall klar for mer, enten det blir gjennom et tilbakeblikk i kommende sesonger eller noe eget.

– Ja, så klart. Jeg var heldig denne gangen. De trengte en fyr som kunne bruke en spade. Det er bare tre av oss i Hollywood og Harrison Ford sa nei og Jane Lynch var utilgjengelig, vitset Offerman.

Prisen for beste skuespiller i en gjesterolle var én av totalt åtte priser tildelt The Last of Us under Creative Arts-delen av årets Emmy Awards. Blant annet vant norske Espen Nordahl fra norske Storm Studio en pris for Beste visuelle effekter i en sesong eller film, mens Storm Reid vant for gjesterollen som Riley.

LES OGSÅ: The Last of Us håper å begynne innspilling av sesong to tidlig i år »

Siste fra forsiden