The Last of Us Part III

Naughty Dog har konseptet klart for The Last of Us Part III

– Det er nok et kapittel til i denne historien.

PlayStation

TLDR

  • Naughty Dog delte fredag en dokumentarfilm om utviklingen av The Last of Us Part II, med en antydning om at det muligens kommer et tredje spill i serien.
  • The Last of Us-sjef, Neil Druckmann, har konseptet klart for et tredje spill, men historien er ikke utviklet enda.
  • Dokumentaren gir innsikt i arbeidskulturen hos Naughty Dog, de omfattende lekkasjene før lanseringen av spillet og reaksjonene fra skuffede fans.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Naughty Dog delte fredag en dokumentarfilm om utviklingen av The Last of Us Part II. Den to timer lange filmen gir et fascinerende – og tidvis uhyggelig – glimt bak studioets lukkede dører, men det er dokumentarens aller siste setning som har skapt mest oppstyr.

– Det føles som om det antakeligvis er et kapittel til i denne historien, sier nemlig Neil Druckmann før rulleteksten seiler over skjermen.

I intervjuet fra 2023 forteller The Last of Us-sjefen at han har konseptet klart for et tredje spill i serien. Historien var på det tidspunktet ikke klar, men bare konseptet var nok til å gjøre Druckmann spent.

– Flere år gikk uten at jeg klarte å finne frem til noe, men det har nå endret seg. Jeg har ingen historie enda, men jeg har et konsept som for meg er like spennende som Part I og Part II. Det er sin egen greie, men har en rød tråd som strekker seg gjennom alle tre.

Akkurat hva som inngår i konseptet fikk vi ikke vite noe mer om i dokumentaren. Det er naturlig å tro at Ellie er den røde tråden han snakker om, men det kan være noe helt annet også. Det Druckmann kunne bekrefte var at Naughty Dog på ett tidspunkt puslet med et sidesprang med Tommy i hovedrollen. Det ble imidlertid skrotet.

Naughty Dog fortalte i mars i fjor at det var i gang med sitt neste spillprosjekt. Hva det blir er foreløpig ikke kunngjort. Druckmanns kommentarer om å kun ha en idé er fra april. Etter all sannsynlighet er det neste prosjektet dermed ikke The Last of Us Part III. Altså må nok fans belage seg på å vente enda flere år for å se fortsettelsen.

Overarbeid og drapstrusler

For den som er interessert belyser dokumentaren ellers en rekke spennende temaer rundt arbeidet med The Last of Us Part II. For eksempel får vi se baksiden ved jobbkulturen Naughty Dog førte i mange år, med sene kvelder og mye overarbeid.

Utvikleren gir også et innsyn i hvordan det var å måtte takle den omfattende lekkasjen før lanseringen av spillet. Både utviklere og skuespillere deler også sine tanker om det å motta drapstrusler fra fans som var misfornøyde med historien.

LES OGSÅ: Kaitlyn Dever skal spille Abby i The Last of Us-serien »

Siste fra forsiden