The Last of Us Part 2 - lekkasje

Massiv The Last of Us 2-lekkasje røper spillets historie

Videoer av spillet florerer på nett.

Naughty Dog

Dersom du bryr deg om historien i kommende The Last of Us Part II bør du være ekstra på vakt den neste tiden. Over helgen dukket det opp detaljerte beskrivelser av ting som skjer i spillet, samt videoer og bilder som viser utvalgte viktige øyeblikk.

Vi velger å ikke lenke til innholdet her, men det diskuteres heftig på diverse større nettforum for spill. Flere av dem som har fått spillet røpet sier at lekkasjene er så massive at de spolerer opplevelsen.

Naughty Dog

De nye omfattende lekkasjene kommer i kjølvannet av at kapitteltitlene til spillet dukket opp for noen uker siden.

Det er ikke kjent hvem som har lekket videoene og informasjonen, men mange av videoene viser det som etter alt å dømme er en uferdig utviklerutgave, med debug-tekst som under utvikling brukes for å luke ut feil eller ha oversikt over hvordan spillets kode ter seg.

Sony jobber aktivt med å ta ned videoer som legges ut, men som vanlig er det nok umulig å fjerne alt når noe først har lekket.

The Last of Us Part II skulle opprinnelig slippes i mai, men ble i begynnelsen av april utsatt på ubestemt tid. På det tidspunktet var spillet så å si ferdig, men logistiske grunner knyttet til korona-pandemien gjorde det vanskelig å få spillet ut. Ingen ny slippdato har blitt satt.

LES OGSÅ: – Det lengste og mest ambisiøse spillet i Naughty Dogs historie »

Siste fra forsiden