The Last of Us Part II - PC

– PC-versjon av The Last of Us Part II har ligget klar i månedsvis

Sony Interactive Entertainment

TLDR

  • Arbeidet med en PC-versjon av The Last of Us Part II er ferdig, hevder «billbil-kun» som er kjent for å grave opp PlayStation-relaterte nyheter.
  • PC-versjonen skal ha ligget klar siden i hvert fall november 2023, og det spekuleres på at Sony venter på neste sesong av TV-serien The Last of Us før lansering.
  • The Last of Us Part I kom til til PC i fjor, kort tid etter første sesong av The Last of Us-serien ble vist på HBO.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Arbeidet med en PC-versjon av The Last of Us Part II er ferdig og Sony venter kun på et passende lanseringstidspunkt. Det er ifølge «billbil-kun», som er velkjent for å avdekke PlayStation-relaterte nyheter.

Dealabs hevder «billbil-kun» at PC-versjonen skal ha blitt påbegynt i 2021. Arbeidet var angivelig unnagjort per november 2023, og har siden ligget i vent.

Akkurat når The Last of Us Part II kan ankomme PC har Dealabs-reporteren ikke fått innsyn i. Artikkelen spekulerer imidlertid på at Sony og Naughty Dog venter på neste sesong av TV-serien The Last of Us.

Sesong to av HBO-serien kommer en gang i 2025, og skal ta for seg deler av handlingen fra spill nummer to. Dersom «billbil-kun» har rett følger Sony samme strategi som for det første spillet, som kom til PC kort tid etter den første sesongen var unnagjort.

The Last of Us Part II ble først lansert for PlayStation 4 i 2020, og kom i oppusset utgave til PlayStation 5 tidligere i år. Vår anmelder lot seg rive med av oppfølgerspillet, og kalte det «et knallgodt snikespill».

LES OGSÅ: Naughty Dog har flere enspillerprosjekter på gang »

Siste fra forsiden