Naughty Dog - Neil Druckmann

Naughty Dog har flere enspillerprosjekter på gang

Neil Druckmann vil at studioet blir husket for mer enn bare The Last of Us.

Illustrasjonsbilde fra The Last of Us Part I.
PlayStation

Naughty Dog har allerede bekreftet at det er i gang med sitt neste spill. Studioet har imidlertid også andre jern i ilden, kunne Neil Druckmann avsløre.

Studioets fremtid var blant temaene da Naughty Dog-lederen nylig ble intervjuet av LA Times. Der bekreftet Druckmann at det jobbes med flere spill, inkludert «flere enspillerprosjekter».

Et av disse kan være The Last of Us 3, ettersom Druckmann tidligere har sagt at han har en idé om hvor det spillet vil ta veien. Studiosjefen er fullt klar over at The Last of Us har blitt en sentral del av Naughty Dogs identitet, etter to spill og en svært vellykket TV-serie. Det vil imidlertid ikke vare, skal vi tro mannen selv.

– Jeg lover deg at vi ikke kommer til å være «The Last of Us-studioet» for alltid, sa Druckmann.

Hva slags spill som vil danke ut The Last of Us fra toppen av Naughty Dog-lista er foreløpig ikke godt å si. Druckmann delte ikke detaljer om noen av prosjektene teamet jobber med, men hintet om at designfilosofien forblir den samme.

– Vi skaper opplevelser med historie og figurer i sentrum, og da spesielt forhold mellom folk. Historiene har en slags filosofisk kjerne, som vi bygger rundt og gir liv til.

LES OGSÅ: Sony fjernet Neil Druckmann-intervju etter å ha funnet «vesentlige feil» »

Siste fra forsiden