Sony - Neil Druckmann

Sony fjernet Neil Druckmann-intervju etter å ha funnet «vesentlige feil»

Sonys intervju med Neil Druckmann (til høyre) skapte mye oppstyr forrige uke.
HBO

TLDR

  • Sony har fjernet et egetprodusert intervju med Naughty Dog-sjef Neil Druckmann etter at det ble oppdaget feil og unøyaktigheter.
  • Feilene omhandlet temaer som animasjon, skriving, teknologi, KI og fremtidige prosjekter, og Sony har beklaget eventuelle negative konsekvenser dette har medført.
  • Naughty Dog jobber med et nytt spill som ennå ikke er avslørt, men Druckmann uttrykker stor spenning rundt prosjektet og dets mottakelse blant fans.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Sonys egenproduserte intervju med Neil Druckmann fikk mye oppmerksomhet forrige uke. Mange mente Naughty Dog-sjefen fremsto som arrogant, med kommentarer som at studioets neste spill skulle «omdefinere samfunnets oppfatning av spill».

Det viste seg imidlertid at Druckmann ble feilsitert, noe han selv påpekte i sosiale medier. Det var heller ikke den eneste feilen, og nå har Sony fjernet hele intervjuet.

Den opprinnelige lenken fører nå til en ny melding fra Sony. Selskapet skriver at det oppdaget «vesentlige feil» i intervjuet, og retter en unnskyldning til Druckmann.

– Da vi gikk gjennom vårt nylige intervju med Naughty Dogs Neil Druckmann på nytt, fant vi flere vesentlige feil og unøyaktigheter som ikke representerer hans syn og verdier (inkludert på temaer som animasjon, skriving, teknologi, KI og fremtidige prosjekter).

– Vi beklager til Neil for at vi har feilrepresentert hans ord og for eventuelle negative konsekvenser dette intervjuet kan ha skapt for han og hans team. I samarbeid med Naughty Dog og Sony Interactive Entertainment har vi fjernet intervjuet.

Hvilke andre feil som ble oppdaget kommer ikke frem, men gitt temaene som blir nevnt høres det ut som om det gikk i ball med nesten hele intervjuet. Druckmann selv antydet at hans opprinnelige svar var litt for rotete, og at «ord, sammenheng og mening» gikk tapt i redigeringen hos Sony.

Naughty Dog jobber med sitt neste spill, men akkurat hva det er har teamet ikke avslørt enda. Druckmann sa imidlertid at han er veldig spent på prosjektet og hvilken mottakelse det får av fans.

LES OGSÅ: Filming av neste The Last of Us-sesong er i gang »

Siste fra forsiden