The Last of Us - sesong 2

Nei, Pedro Pascal er ikke ferdig med filming av neste The Last of Us-sesong

HBO avviser spekulering.

HBO

Innspillingen av neste sesong med The Last of Us skapte overskrifter denne uka. Ifølge ryktemølla var Pedro Pascal ferdig med å spille inn sine scener, enda det fortsatt gjenstår mange måneder med filming.

Ryktene viser seg imidlertid å være feil, sier HBO.

Advarsel: Artikkelen inneholder historieavsløringer for The Last of Us Part II og potensielt for andre sesong av The Last of Us på HBO.

– Ikke riktig

Det var underholdningsreporter Daniel Richtman som rapporterte via sin Patreon-side at jobben var unnagjort for Pascal – som spiller Joel i The Last of Us. Det hadde i så fall gått overraskende kjapt, ettersom innspillingen først kom i gang 12. februar.

Kort tid etter rykket HBO, produksjonsselskapet bak TV-serien, ut for å fortelle til IGN at Richtmans uttalelser er feil.

Hvorvidt Pascal er ferdig eller ikke hadde neppe skapt like mye oppstyr om det ikke var for hvem han spiller i serien. I The Last of Us Part II, spillet som sesong to av TV-serien baserer seg på, har Joel nemlig en ganske så liten rolle.

Har du ikke lyst til å finne ut av hva som skjer bør du slutte å lese her.

LES OGSÅ: The Last of Us-serieskaperen mener at fire sesonger høres passende ut »

Tidlig i The Last of Us Part II blir Joel nemlig brutalt myrdet av Abby, en ny spillbar figur introdusert i oppfølgerspillet. Nettopp derfor er det forventet at Pascal vil ha langt mindre skjermtid i TV-seriens fortsettelse, noe Richtmans uttalelse virket å bekrefte.

Akkurat hvordan HBO og serieskaperne Craig Mazin og Neil Druckmann planlegger å takle hendelsen gjenstår selvfølgelig å se. Hva vi kan forvente av Joel er derfor enda uklart, men Pascal er i hvert fall ikke ferdig med rollen riktig enda.

Neste sesong med The Last of Us Part II har enda ikke fått en nøyaktig premieredato. Planen er imidlertid å få den ut en gang til neste år.

LES OGSÅ: The Last of Us Part II blir ikke enkel å tilpasse til TV »

Siste fra forsiden