The Last of Us - HBO

The Last of Us-serieskaperen mener at fire sesonger høres passende ut

Craig Mazin har visjonen klar for hele TV-serien.

HBO

Allerede i vår ble det kjent at TV-serien The Last of Us skulle strekkes over flere sesonger. Akkurat hvor mange har imidlertid vært uklart, men serieskaper Craig Mazin tror at fire sesonger høres passende ut.

I et intervju med The Hollywood Reporter fikk Mazin spørsmål om hvorvidt HBO hadde gitt ham et større budsjett for seriefortsettelsen. Han bekreftet at det pleier å komme mer penger for hver nye sesong, selv om det alltid begynner med harde forhandlinger.

– Selv om vi har en debatt om hva som trengs for å få til en andre sesong, en tredje sesong eller fjerde sesong, vet jeg alltid at [HBO] har hjertet på riktig plass og setter pris på seriens kreative verdi.

Intervjueren fulgte senere opp utsagnet om fire sesonger. Mazin påpekte at ingen ting er avgjort enda, men at han har visjonen klar for hver kommende sesong.

– Man vet aldri. Det kan ende opp med å bli tre eller fem, men fire virker som et godt tall. På grunn av historien vi forteller vil noen sesonger trenge færre episoder og noen vil trenge flere. […] Jeg vet ikke om noen av sesongene vil ha samme antall episoder, men tallet er uansett ikke viktig. Det som er viktig er at når de kommer til slutten av sesongen, så tenker de «det var en god sesong», konstaterte Mazin.

Serieskaperen ville fortsatt ikke kommentere hva hver sesong vil handle om. Vi vet at sesong to skal fortelle deler av historien fra The Last of Us Part II, men ikke hvor mye eller hvilken rekkefølge historien vil fortelles i.

Mazin hintet riktignok om at teamet har funnet en skuespiller for Abby, en av de nye rollefigurene som kommer med i Part II. Hvem det fikk The Hollywood Reporter ikke vite, men Mazin tror at valget kan bli kontroversielt.

– Abby var den første rollen vi virkelig ønsket å få på plass. Vi har fått det vane å avsløre skuespillere som får folk til å tenke «Hæ? Virkelig?» og det vil sannsynligvis fortsette. Så folk vil kanskje være uenige, men jeg tror vi har tatt de riktige valgene så langt og publikum virker å mene at vi har tatt de riktige valgene.

Sesong to av The Last of Us har foreløpig ikke fått noen premieredato. Tidligere har det gått rykter om nye episoder rundt årsskiftet 2024-2025, men det var før forfatter- og skuespillerstreiken fikk Hollywood-maskineriet til å stoppe opp.

LES OGSÅ: – The Last of Us Part II blir ikke enkel å tilpasse til TV »

Siste fra forsiden