Naughty Dog - neste spill

Naughty Dog har begynt på sitt neste spillprosjekt

– Vi valgte det som var mest spennende for oss.

Niklas Plikk/Gamer.no/Naughty Dog

Hver gang en utvikler gir ut et spill er det alltid knyttet spenning til hva som kommer etterpå. For prestisjefylte studioer som Naughty Dog er interessent alltid ekstra stor, og studiosjef Neil Druckmann har avslørt at teamet er i gang med sitt neste prosjekt.

Det var under en episode av podcasten Kinda Funny at Druckmann hintet om sitt neste spill. Akkurat hva det jobbes med kunne han riktignok ikke røpe enda. I stedet snakket han om hvordan Naughty Dog bestemmer seg for veien videre.

Neil Druckmann (til høyre) var sjef for The Last of Us og hjalp også til med å lage TV-serien basert på spillet.
HBO

– Mot slutten av hvert prosjekt passer vi alltid på å utforske flere forskjellige prosjekter. Noen av dem er kanskje oppfølgere og så har vi også mange nye ideer. Så finner vi ut av hva vi virkelig brenner for, fordi det er den lidenskapen som må fortsette i flere år fremover, sa Druckmann og fortsatte:

– Hvis du velger feil prosjekt og mister interessen etter noen år fordi du ikke var så gira på det i utgangspunktet så er du kjørt. Det er sånn middelmådige ting blir laget, tror jeg. Hvis man mister gleden med det man lager.

Med det som bakgrunn erkjente studiosjefen at fans har kjempelyst på et nytt The Last of Us. Hvorvidt det er dette spillet teamet jobber med nå ville han imidlertid ikke si noe om.

– Jeg vet at fans virkelig har lyst på The Last of Us Part III. Jeg hører om det hele tiden. Alt jeg kan si er at vi har begynt på vårt neste prosjekt. Den beslutningen er allerede tatt. Jeg kan ikke si hva det er, men dette var prosessen vi gikk gjennom og vi valgte det som var mest spennende for oss, avsluttet Druckmann.

Naughty Dog jobber også med et flerspillerspill basert på The Last of Us. Dette skal introdusere nye figurer og en ny setting, og flere detaljer vil avsløres senere i år.

LES OGSÅ: Hvor troverdig er soppinfeksjonen i The Last of Us? »

Siste fra forsiden