The Last of Us - flerspiller

Nye detaljer om The Last of Us-flerspillerspillet

Naughty Dog lover nye figurer, en ny setting og en diger verden.

Naughty Dog

At Naughty Dog jobber med en frittstående flerspillervariant av The Last of Us er ingen hemmelighet. Studioet har likevel holdt kortene veldig tett til brystet, men torsdag fikk håpefulle fans i det minste et par nye detaljer.

Fra Summer Game Fest-scenen kunne Naughty Dog-sjef Neil Druckmann fortelle at spillet – som enda ikke har noen offisiell tittel – foregår i en ny by, med nye figurer å bli kjent med.

Basert på den første biten med konseptkunst, som du kan se øverst i artikkelen, ser den nevnte byen ut til å være San Francisco. Druckmann mente at verdenen blir like stor som noen verden Naughty Dog har skapt før, men akkurat hva man skal gjøre i denne verdenen er fortsatt uklart.

Teamet er nemlig ikke klart for å fortelle mer om hva spillet går ut på. I stedet lovet spillsjefen å dele flere detaljer en gang til neste år, så da er det bare å vente og se.

Ellers kunne Naughty Dog offisielt bekrefte det vi alle visste – nemlig at The Last of Us skal pusses opp for PlayStation 5. Nyversjonen kommer 2. september.

Les alle spillnyhetene fra E3-erstatningene »

Siste fra forsiden