The Last of Us Part I

Her er nyversjonen av The Last of Us til PlayStation 5 – Sony lekket annonseringen selv

Kommer til PlayStation 5 i september og PC senere.

De siste par årene har det svirret rykter om en nyversjon av det første The Last of Us-spillet til PlayStation 5. Nå er prosjektet bekreftet. Se en trailer over.

Torsdag ettermiddag presterte Sony å publisere en butikkoppføring på PlayStation Direct for The Last of Us Part I. Etter alt å dømme ble sløret trukket av litt tidlig, og vi forventer at en trailer dukker opp enten under Summer Game Fest samme kveld, eller senere i uka.

Omslagsbildet til PlayStation 5-versjonen.
PlayStation

– Nyt en total overhaling av den opprinnelige opplevelse, trofast gjenskapt, men med modernisert gameplay, forbedrede kontroller og utvidede tilgjengelighetsvalg. I tillegg, føl på innlevelsen med forbedringer i effekter, utforsking og kampsystemet, står det i oppføringen.

The Last of Us Part I slippes til PlayStation 5 2. september. Oppussingen inneholder også det nedlastbare kapitlet Left Behind. En PC-versjon kommer senere.

Flere bilder av prosjektet var også en del av butikkoppføringen. De ser du nedenfor. Bildene har temmelig lav oppløsning, men ut fra det vi kan skimte er den visuelle stilen så å si den samme som i det opprinnelige spillet.

The Last of Us Part I ble opprinnelig sluppet til PlayStation 3 i 2013, da under navnet The Last of Us. En oppussing til PlayStation 4 ble sluppet året etter.

Les alle våre artikler fra E3-erstatningsuka »

Siste fra forsiden