The Last of Us Part I på PC

Slik blir The Last of Us Part I på PC

Naughty Dog har sluppet systemkrav og en liste over PC-funksjoner.

Etter en liten forsinkelse skal The Last of Us Part I omsider lanseres på PC den 28. mars. Med drøye to uker igjen har Naughty Dog nå delt nye detaljer om hva PC-spillere kan forvente av funksjonalitet.

På PC kan spillere pusle med en rekke plattformspesifikke innstillinger. Avhengig av maskinvaren din kan du tøye oppløsningen opp til 4K, med en bildefrekvens som tilsynelatende topper seg på 60 bilder i sekundet. For de som har ultrabrede skjermer strekker The Last of Us Part I seg til både 21:9 og 32:9.

Naughty Dog lover støtte for både Nvidia DLSS Super Resolution og AMD FSR 2.2. Man kan også justere på ting som teksturkvalitet, skygger og refleksjoner. Full støtte for DualSense, DualShock 4, andre håndkontrollere og mus og tastatur er også på plass, avhengig av hvordan du ønsker å spille.

Se PC-en din trenger for å kjøre The Last of Us Part I.
Naughty Dog

Hva systemkrav angår slapp utvikleren en liste med alt fra minstekrav til nødvendig maskinvare for de som vil kjøre alt på ultra. Til nød kan man klare seg med Intel Core i7-4770K og Nvidia GeForce GTX 970. Vil du opp på maks innstillinger trenger du for eksempel en AMD Ryzen 9 5900X og AMD RX 7900XT.

Du kan se gjennom de ulike kravene på bildet til høyre i artikkelen.

Av innhold byr PC-versjonen på hovedhistorien fra The Last of Us og utvidelsen Left Behind. De som vil kan bryne seg på Speedrun- og Permadeath-moduser, samt ta bilder i fotomodusen.

Vi storkoste oss med The Last of Us Part I på PlayStation 5.
Les vår anmeldelse av oppussingsprosjektet »

Siste fra forsiden