The Last of Us Part I - PC

The Last of Us Part I blir litt forsinket på PC

Naughty Dog trenger noen uker ekstra.

PlayStation PC

Det var bare for to måneder siden at Naughty Dog satt PC-dato for The Last of Us Part I. Nå melder utvikleren imidlertid at spillet likevel ikke rekker den planlagte lanseringsdatoen.

LES OGSÅ: Vi spurte biologiekspert: Hvor troverdig er soppinfeksjonen i The Last of Us? »

The Last of Us Part I blir litt forsinket på PC.
PlayStation PC

I stedet for 3. mars skal PC-versjonen nå slippes 28. mars. Via Twitter forklarer teamet at de ekstra 25 dagene ble nødvendige for å sørge for at spillet lever opp til fansens forventninger.

– Vi vil være sikre på at The Last of Us Part I sin PC-debut er så god som den kan være. Disse ekstra ukene lar oss sørge for at denne versjonen av The Last of Us lever opp til deres, og våre, standarder. Vi er kjempespente på å bringe The Last of Us Part I til en ny plattform, å nå nye og gamle spillere med Joel og Ellies uforglemmelige overlevelseshistorie og vi gleder håper dere fortsetter å se frem til PC-lanseringen den 28. mars.

Les vår anmeldelse av The Last of Us Part I »

Spillet kommer dermed til PC etter at TV-serien basert på The Last of Us er ferdig. Finaleepisoden har premiere 12. mars. HBO-serien har fått en overveldende positiv mottakelse, og har satt en rekke seerrekorder.

Vår egen Espen Jansen storkoste seg gjennom de ni episodene, og trillet en åtter på terningen i sin omtale av serien. HBO har allerede bestilt en ny sesong, som vil ta for seg hendelsene i The Last of Us Part II.

LES OGSÅ: The Last of Us-skaperne forklarer hvorfor tredje episode er så forskjellig fra spillet »

Siste fra forsiden