The Last of Us Part I

PlayStation Plus Premium-abonnenter kan prøvespille The Last of Us Part I

To timer og så stopper det opp.

PlayStation Computer Entertainment

HBO-serien basert på The Last of Us hadde sin offisielle premiere mandag. I den forbindelse inviterer Sony til prøvespilling av nyversjonen The Last of Us Part I, men bare for de med PlayStation Plus Premium.

Spillprøven gir deg tilgang på fullversjonen av The Last of Us Part I. Riktignok får du bare spille i to timer før du er pent kjøpe spillet dersom du har lyst til å fortsette.

Det er verdt å nevne at The Last of Us Remastered er inkludert i The PlayStation Plus Collection. Denne samlingen er tilgjengelig for alle som abonnerer på hvilket som helst PlayStation Plus-nivå og som eier en PlayStation 5.

Er du interessert i å se om spillet The Last of Us er noe for deg trenger du altså ikke punge ut for et Premium-abonnement.

Med det sagt var vi meget imponert over «remake»-behandlingen som spillet fikk av utvikler Naughty Dog. Anmelder Espen Jansen klinket til med 9 av 10 poeng på karakterskalaen.

TV-serien til HBO gjorde også inntrykk på flere her på bruket. I vår anmeldelse skrøt Jansen av en adaptasjon som er ekstremt tro mot opphavsmaterialet, med glimrende skuespill og gripende enkeltøyeblikk.

LES OGSÅ: The Last of Us Part I kommer til PC om bare noen måneder »

Siste fra forsiden