The Last of Us Part I - PC

The Last of Us Part I ankommer PC allerede til våren

Sony gidder ikke vente et helt år.

At The Last of Us Part I skulle komme til PC i tillegg til PlayStation 5 har vært viden kjent i lang tid. Akkurat når PC-versjonen skulle lanseres var det riktignok knyttet mer usikkerhet til – frem til nå.

The Last of Us Part I inkluderer også utvidelsen Left Behind.
PlayStation PC

Under The Game Awards natt til fredag avslørte Sony at oppussingsprosjektet vil lanseres 3. mars 2023. PlayStation-makeren gidder dermed ikke vente i ett år, som selskapet har hatt for vane å gjøre med andre spill det porterer til PC.

I stedet ble det Naughty Dog-utvikler Jonathan Benaino som fikk rett. Han hevdet nemlig på Twitter at PC-versjonen ville komme «veldig snart etter PlayStation 5-lanseringen».

Akkurat hva PC-fans kan se frem til av funksjonalitet er imidlertid ikke bekreftet. På den offisielle PlayStation-bloggen skriver Naughty Dogs Faith Ries at skikkelige detaljer vil deles etter hvert. Ries kunne dog avsløre at PC-versjonen kommer til både Steam og Epic Games Store, med en prislapp på 600 kroner.

Vi lot oss for øvrig begeistre over PlayStation 5-utgaven av The Last of Us Part I, da den kom ut i august. Skribent Espen Jansen kalte oppussingen en forfriskende utgave, og den beste måten å oppleve det ni år gamle actioneventyret.

– Nyversjonen er dermed klart bedre enn de to forrige utgavene av spillet, ikke bare i kraft av å være langt penere – for ja, det er det virkelig – men også ved å ha enda bedre flyt. Dette er i stor grad takket være smartere kunstig intelligens, men skyldes også mykere animasjoner og et univers som føles hakket mer realistisk.

Sjekk alle nyhetene vi skrev fra The Game Awards 2022 »

Siste fra forsiden