The Last of Us Part I - PC

The Last of Us-oppussingen kommer til PC «veldig snart etter PlayStation 5-lanseringen», ifølge utvikler

Sony Computer Entertainment

Naughty Dogs oppussing av det første The Last of Us-spillet kommer også til PC, i tillegg til PlayStation 5. Akkurat når det blir vet vi enda ikke, men ifølge en av spillets utviklere blir ikke ventetiden veldig lang.

Jonathan Benaino, som jobber med oppussingen, tok nylig til Twitter for å fortelle at PC-versjonen kommer «veldig snart etter PlayStation 5-lanseringen». Det er selvfølgelig ingen offisiell bekreftelse fra Naughty Dog eller Sony, men en skulle tro Benaino vet hva han snakker om.

PlayStation 5-utgaven kommer 2. september i år. Dermed er det fullt mulig at The Last of Us Part I – som oppussingen heter – blir tilgjengelig på PC før året er omme, ut ifra utviklerens uttalelse.

Oppussingen ble først kunngjort tidligere i sommer, etter en lang periode med rykter om at spillet skulle kles i ny drakt. Forrige uke slapp Naughty Dog en lengre video om prosjektet, som viser akkurat hva spillere kan forvente.

The Last of Us Part I er bygget opp fra grunnen, med blant annet forbedret grafikk og nye figurmodeller som beveger og oppfører seg mer realistisk. Utvikleren har også slengt inn noen funksjoner og elementer som fansen har etterspurt, som en modus der du må starte spillet på nytt om du dør, samt en bråte med valgmuligheter fokusert på tilgjengelighet.

LES OGSÅ: Nye detaljer om The Last of Us-flerspillerspillet »

Siste fra forsiden