The Last of Us Part I

The Last of Us Part I-video viser hvor mye som er pusset opp

– Nærmere den opprinnelige visjonen for spillet.

Etter diverse lekkasjer den siste tiden har det vært mye spekulasjon rundt akkurat hvor hardt Naughty Dog har gått til verks med oppussingshammeren for The Last of Us Part I. Denne uken slapp utvikleren en video, for å fortelle akkurat hva fans kan forvente.

Joel har fått et ansiktsløft.
Sony

Videoen – som du ser over – viser rundt ti minutter fra spillet, med kommentarer fra blant annet Naughty Dog-sjef Neil Druckmann. Han kan fortelle at denne oppussingen blir nærmere den opprinnelige visjonen for spillet, dersom utvikleren ikke hadde blitt holdt igjen av teknologiske begrensninger.

Det er grafiske forbedringer som står i spissen for The Last of Us Part I. Spillet byr på 4K-oppløsning med låst bildefrekvens på 30 sekunder, men kan også spilles i 4K og en dynamisk bildefrekvens på 60 bilder per sekund.

Spillet er bygget opp fra grunnen, med nye figurmodeller som beveger og oppfører seg mer realistisk. Oppgraderinger til den kunstige intelligensen betyr også at figurene er smartere, slik at medhjelpere for eksempel er flinkere til å holde seg skjult for fiender.

Videre har Naughty Dog slengt inn noen funksjoner og elementer som fansen har etterspurt. Dette inkluderer en modus der du må starte spillet på nytt om du dør, flere antrekk for Joel og Ellie, samt en bråte med valgmuligheter fokusert på tilgjengelighet.

The Last of Us Part I kommer til PlayStation 5 den 2. september i år.

LES OGSÅ: Nye detaljer om The Last of Us-flerspillerspillet »

Siste fra forsiden