PlayStation - PC

Sony vil fortsette å vente minst et år med å gi ut PlayStation-spill på PC

«Live service»-spill kan riktignok komme raskere.

Spider-Man Remastered kom til PC i sommer, fire år etter originalspillets lansering på PlayStation.
PlayStation PC LLC

Sony har ingen umiddelbare planer om å begynne å lansere spillene sine samtidig på PlayStation og PC. Det melder PlayStation Studios-sjef Hermen Hulst.

Uncharted 4 og Uncharted: The Lost Legacy kommer til PC i samlet pakke 20. oktober.
PlayStation PC LLC

I et intervju med Julien Chieze (via VGC) fortalte Hulst at PC-spillere må belage seg på å vente minst et år etter at PlayStation-spillene er lansert på konsoll. Det kan imidlertid bli andre boller for såkalte «live service»-spill – altså nettbaserte spill som leverer nytt innhold over en lengre periode.

LES OGSÅ: PlayStation planlegger å lansere mer enn ti «live service»-spill innen 2026 »

– Jeg tror at vi fremover vil fortsette med minst et år mellom lanseringer på PlayStation og PC-plattformen, muligens med unntak av live service-spill, sa Hulst og utdypet:

– Live service-spill er litt annerledes fordi man ønsker å bygge et sterkt fellesskap med stort engasjement med én gang, rett fra lanseringsdagen. Så det blir kanskje slik at live service-tilbudene våre kommer samtidig på PC og PlayStation.

Sony har satset mer på PC de siste årene, med lanseringer av spill som Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War og Spider-Man Remastered. Uncharted: Legacy of Thieves Collection er også på vei, sammen med Spider-Man: Miles Morales og Sackboy: A Big Adventure.

LES OGSÅ: Rykter hevder at Sony pusser opp Horizon Zero Dawn for PlayStation 5 »

Siste fra forsiden