Dune: Awakening - trailer

Funcom viste litt mer fra sitt kommende Dune-MMO

Se den nyeste traileren for Dune: Awakening.

The Game Awards ble avholdt natt til fredag, og norske Funcom hadde med seg en ny kikk på nettrollespillet Dune: Awakening. Du kan se en ny trailer for spillet i videovinduet over.

Dune: Awakening.
Funcom

Traileren viser litt av den brutale tilværelsen som venter spillere på planete Arrakis. Her må man takle vær og vind, så vel som fiendtlige fraksjoner og gigantiske sandormer.

Via spillets oppdaterte Steam-side påpeker Funcom at spillet kombinerer elementer fra nettrollespill – MMO – og overlevelsessjangeren. Her skaper man sin egen figur, slutter seg til den fraksjonen man måtte ønske og legger i vei med eventyr på den brutale planeten.

Kampsystemet i Dune: Awakening blir i tredjeperson, der alt fra infanteri til kjøretøy på land og i lufta peprer løs på hverandre. For å overleve må man sanke ressurser, bygge baser og søke sammen med andre likesinnede spillere.

Dune: Awakening skal etter planen lansers på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Spillet har ingen fastsatt slippdato, men de som er interessert kan melde seg på til betatesting.

Les flere nyheter fra nattens The Game Awards »

Siste fra forsiden