The Last of Us - TV-serie

HBO bekrefter: – The Last of Us får enda en sesong

HBO

TV-serien basert på The Last of Us har blitt enormt populær, med diverse seerrekorder for HBO. Etter bare to episoder har selskapet nå kunngjort (via The Hollywood Reporter) at serien får enda en sesong.

– Jeg føler meg beæret og overveldet over at så mange mennesker har fulgt med og blitt glad i vår gjenfortelling av Joel og Ellies reise. Samarbeidet med Craig Mazin, vår fantastiske rolleliste og folkene bak kameraet og HBO har overgått de allerede store forventningene jeg hadde. Nå gleder det oss å få muligheten til å gjøre det på nytt med sesong to, sa serieskaper og Naughty Dog-sjef Neil Druckmann i en uttalelse.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Akkurat hvordan den andre sesongen vil utarte seg er foreløpig uklart. Det vi vet er at den skal ta for seg hendelsene i The Last of Us Part II, oppfølgeren fra 2020.

– Jeg er så takknemlig for Neil Druckmann og HBO for vårt samarbeid, og jeg er enda mer takknemlig for alle millionene med mennesker som har blitt med oss på dette eventyret. Seerne har gitt oss sjansen til å få fortsette, og som en fan av figurene og verdenen som Neil og Naughty Dog skapte, er jeg kjempeklar for å gå i gang igjen, sa Mazin.

Den første The Last of Us-sesongen fikk svært god kritikk fra anmeldere. Vår egen Espen Jansen storkoste seg gjennom de ni episodene, og trillet en åtter på terningen i sin omtale av serien.

– HBOs adaptasjon av The Last of Us er en jordnær og bunnsolid versjon av Naughty Dogs kritikerroste actioneventyr. Serien er ekstremt tro mot opphavsmaterialet, men byr samtidig på nok nytt underveis til at dette er en reise det er verdt å begi seg ut på, også for de som har spilt spillet tidligere.

LES OGSÅ: The Last of Us Part I ankommer PC til våren »

Siste fra forsiden