The Last of Us - TV-serie

Knallsterk åpning for The Last of Us-serien

Premieren ble en av de mest sette HBO-seriene på over 10 år.

HBO

TV-serien basert på The Last of Us har fått svært gode anmeldelser av både kritikere og fans. Den første episoden ble også en av de mest sette noensinne på HBO, melder Variety.

Bella Ramsey i rollen som Ellie.
HBO

Fordelt på HBO-kanalen og strømmetjenesten HBO Max ble mandagens premiere sett av 4,7 millioner mennesker. I en uttalelse skriver HBO-eier Warner Bros. Discovery at premieren er den nest største siden 2010, da Boardwalk Empire nådde 4,81 millioner.

Game of Thrones-sidespranget House of the Dragon troner fortsatt øverst på lista, med premieretall på 9,98 millioner seere. Premieren på Game of Thrones ble riktignok bare sett av 4,2 millioner, så her er The Last of Us foran.

– Fokuset vårt var ganske enkelt å lage den beste mulige adaptasjonen av denne populære serien for et så stort publikum som mulig. Det gleder oss voldsomt å se hvor mange fans, både gamle og nye, som har ønsket The Last of Us velkommen i sine hjem og sine hjerter, sa produsentduoen Craig Mazin og Neil Druckmann i en pressemelding.

TV-serien har også gjort inntrykk på flere her på bruket. I vår anmeldelse skrøt Jansen av en adaptasjon som er ekstremt tro mot opphavsmaterialet, med glimrende skuespill og gripende enkeltøyeblikk.

LES OGSÅ: PlayStation Plus Premium-abonnenter kan prøvespille The Last of Us Part I »

Siste fra forsiden