God of War Ragnarök

Så forskjellig er God of War Ragnarök på PlayStation 4 og PlayStation 5

Video sammenligner spillet på ny og gammel konsollversjon.

Sony Interactive Entertainment

God of War Ragnarök lanseres endelig denne uken – nærmere bestemt 9. november. Spillet kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5, og med det som bakgrunn har Gamespot laget en sammenligning av de to versjonene.

Se sammenligninger mellom God of War Ragnarök på PlayStation 4 og PlayStation 5.

Videoen til høyre viser både kamper og andre deler av spillet, slik de fremstår på Sonys nyeste og forrige konsollgenerasjon. Forskjellen er ikke stor, men bildet blir likevel litt skarpere og lyseffektene litt bedre på PlayStation 5.

Sonys Santa Monica Studio har tidligere avslørt hvilke grafikkmoduser spillere får velge mellom på begge konsoller. Som du kan se nedenfor går det mye i dynamisk oppløsning mens konsollen prøver å holde seg på ønsket bildefrekvens; 30 på PlayStation 4 og mellom 30 og 60 på PlayStation 5, avhengig av hvilken bildekvalitet du velger.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Det hele ser i hvert fall veldig lekker ut på PlayStation 5, skal vi tro vår egen Espen Jansen. I vår anmeldelse klinket han til med 10 av 10, og skrøt stort av både utseende og selve spillingen.

– God of War Ragnarök er et massivt spill som imponerer og overrasker kontinuerlig. Her får man rett og slett servert svært godt håndverk, som til tross for å ha blitt utviklet på tvers av PlayStation 4 og PlayStation 5, holder gjennomgående høy standard.

LES OGSÅ: Så presis er God of Wars bruk av norrøn mytologi »

Siste fra forsiden