Skull and Bones

Skull and Bones-dato potensielt avslørt i ny lekkasje

Hevder at Ubisoft planlegger stor avduking neste uke.

Ubisoft

Fem år etter avdukingen av Skull and Bones ser det ut til at det trøblete sjørøverspillet nærmer seg ferdigstilt. Ferske rykter hinter om at Ubisoft planlegger å vise frem mer av spillet neste uke, med lansering planlagt til høsten.

Ifølge Twitter-kontoen Aggiornamenti Lumia (via VGC) skal Skull and Bones slippes 8. november i år. Kontoen er kjent for å melde om oppføringer i Xbox- og Windows-butikken før de offentliggjøres, og nå har den altså fått tak i Skull & Bones-info.

Lekkasjen kommer like før Ubisoft visstnok hadde planlagt å avsløre datoen selv. Som bransjeinsider Tom Henderson fortalte nylig kommer Ubisoft til å ha en Skull and Bones-presentasjon en gang neste uke, der utvikleren skal røpe dato og vise spilling.

Skull and Bones har visstnok vært gjennom en rekke forvandlinger siden spillets kunngjøring i 2017. Vi likte godt det vi fikk se den gang, men ting har tilsynelatende endret seg voldsomt i ettertid.

Det flerspillerfokuserte opplegget handler visstnok nå om å bygge seg opp til å bli den mest fryktede piraten på de syv hav. Akkurat hvordan det fungerer får vi kanskje vite til neste uke, dersom ryktene stemmer.

LES OGSÅ: Ubisoft-sjefen går ned i lønn etter svake resultater »

Siste fra forsiden