Skull and Bones utsatt igjen

Skull and Bones utsatt for ørtende gang – Ubisoft kansellerer tre nye spill

Ubisoft

Ubisofts pengeproblemer fortsetter. I sin nyeste kvartalsrapport avslørte selskapet at det fortsetter å tjene mindre enn forventet, takket være svake salgstall for både Mario + Rabbids: Sparks of Hope og Just Dance 2023.

Som toppsjef Yves Guillemot forteller har Ubisoft derfor justert på strategien sin. Fremover vil selskapet satse på færre spill, med mål om å gjøre disse så sterke som mulig. Første ledd i strategien blir å nok en gang utsette Skull and Bones.

LES MER: Skull and Bones blir ikke et historiedrevet spill »

Det trøblete sjørøverspillet har slitt med å komme frem til en endelig lansering helt siden kunngjøringen i 2017. Sent i fjor landet teamet på 9. mars, men nå har datoen altså sklidd ut igjen og planen er lansering tidlig i regnskapsåret 2023-2024 – tilsynelatende en gang til sommeren om vi tolker Ubisofts uttalelse riktig.

– Vi har besluttet å utsette [spillets] lansering for å få mer tid til å vise frem en mye mer polert og balansert opplevelsen, samt for å gjøre folk mer oppmerksom på spillet.

Videre skroter Ubisoft tre hittil uannonserte spill. Hva slags prosjekter det er snakk om sa utvikleren ikke noe om, men det påpekes at dette er i tillegg til de fire spillene som ble kansellert i fjor sommer.

Fra tidligere vet vi at Ubisoft har en rekke Assassin's Creed-spill på vei, som begynner med Assassin's Creed Mirage senere i år. I tillegg pusler utvikleren med nevnte Skull and Bones, samt andre utsatte prosjekter som Beyond Good and Evil 2 og en Prince of Persia: The Sands of Time-nyversjon.

LES OGSÅ: Star Wars-spillet til Ubisoft forventes i løpet av 2023 »

Siste fra forsiden