Ghost Recon Frontline - Splinter Cell VR

Ubisoft har kansellert flere spillprosjekter

Inkludert Ghost Recon Frontline og Splinter Cell VR.

Ubisoft

Spillutvikling hos Ubisoft har gått trådt den siste tiden, og nå har selskapet strammet inn i rekkene. I sin nyeste kvartalsrapport avslørte utvikleren at hele fire spillprosjekter er kansellert.

Spillene det gjelder er Ghost Recon Frontline, Splinter Cell VR og to spill som enda ikke var offisielt annonsert. Under en telefonkonferanse med investorer (via Eurogamer) forklarte Ubisoft at beslutningen ble tatt på grunn av «usikre økonomiske tider».

Ghost Recon Frontline ble opprinnelig avduket i fjor høst. Det battle royale-aktige spillet fikk imidlertid ingen god mottakelse fra fans, og samme dag som det skulle begynne betatesting ble prosjektet plutselig utsatt på ubestemt tid.

Splinter Cell VR skulle komme til Oculus.
Facebook

Splinter Cell VR fikk tilsynelatende litt mer tid på seg, etter at spillet ble kunngjort tilbake i 2020. Detaljene den gang var riktignok vage, men det skulle komme til Oculus sammen med et Assassin's Creed-spill i virtuell virkelighet.

Ellers avslørte Ubisoft at Avatar: Frontiers of Pandora er utsatt til tidligst april 2023. Utvikleren skal etter planen vise frem nye spill i september, men hvilke titler som er igjen da gjenstår å se.

LES OGSÅ: Ubisoft-sjefen går ned i lønn etter svake resultater »

Siste fra forsiden