Ghost Recon Frontline

Nytt Ghost Recon-spill skulle begynne testing i dag – utsatt på ubestemt tid

Ubisoft

Dagen før den første planlagte testen av Ghost Recon Frontline, har Ubisoft brått utsatt hele greia. Det nye spillet er likevel ikke klart for å slippe til testere, og når det blir klart er uvisst.

Ghost Recon Frontline.
Ubisoft

Utsettelsen av den lukkede testfasen ble bekreftet på Twitter onsdag. I en kort uttalelse skriver teamet at dette var det beste for spillet, og at teamet jobber videre med prosjektet.

– Vi har funnet ut at det er best å utsette den lukkede testen for Ghost Recon Frontline. Utviklerteamet ønsker å skape den beste mulige opplevelsen. Vi kommer til å dele detaljer om en ny dato for den lukkede testen så snart vi kan.

Negativ respons

Mens Ubisoft ikke deler noen offisiell grunn, er reaksjoner fra fansen en mulig årsak til forsinkelsen. Den offisielle avdukingsvideoen for spillet har i skrivende stund 18 000 tomler ned, mot bare 4900 tomler opp. Kommentarfeltet er også overlesset med negative kommentarer, fra Ghost Recon-tilhengere som mener utvikleren har bommet på hva fansen vil ha.

Ghost Recon Frontline er et flerspillerspill med fokus på en battle royale-lignende modus kalt Expedition. Her kjemper over hundre spillere mot hverandre, i lag på tre, om å fullføre oppdrag og være det første laget som klarer å unnslippe arenaen.

Spillet skulle etter planen ut «snart» på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna. Nå er det imidlertid ikke godt å si hva som skjer.

LES OGSÅ: Ny Resident Evil-film har fått sin første trailer »

Siste fra forsiden