Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Den nye Resident Evil-filmen har fått sin første trailer

Se Claire, Leon, Jill og kompani i aksjon.

Sony og Constantin Film kunne torsdag avsløre at den neste Resident Evil-filmen skal ha verdenspremiere 24. november. Samtidig slapp de den første offisielle traileren for filmen, som bygger på historien fra de to første Resident Evil-spillene.

Flere kjente fjes.
Sony Pictures

Traileren – som du kan se over – viser flere glimt av hva hva fans kan forvente. Har du spilt Resident Evil-spillene bør det være mye å dra kjensel på her, inkludert en rekke kjente scener fra politistasjonen i Raccoon City.

Hei sann!
Sony Pictures

– Etter å en gang ha vært det populære hjemmet til legemiddelselskapet Umbrella Corporation, er Raccoon City nå en døende by. Selskapets utmarsj gjorde byen til en ødemark, der ondskapen lurer under overflaten. Når den ondskapen slippes løs må en gruppe overlevende jobbe sammen for å avdekke sannheten bak Umbrella og for å overleve natten, lyder den offisielle beskrivelsen av filmen.

Gjengen det dreier seg om bør selvfølgelig også være kjent for Resident Evil-fans, Her finner vi blant annet Claire Redfield, Leon S. Kennedy, Jill Valentine, Chris Redfield og Albert Wesker, som kommer ansikt til ansikt med alskens vandøde.

Akkurat når Resident Evil: Welcome to Raccoon City har kinopremiere her i Norge er enda ikke bekreftet. Vi oppdaterer artikkelen så snart den er fastsatt.

Vi likte det forrige Resident Evil-spillet godt.
Les anmeldelsen av Resident Evil Village »

Siste fra forsiden