Netflix' Resident Evil

Netflix kansellerer Resident Evil

Det ble bare én sesong for den lekne zombieserien.

Netflix

Bare en drøy måned etter seriens debut i sommer, melder Netflix at det dessverre ikke blir mer Resident Evil på strømmetjenesten.

Nyheten kommer fra Deadline.com, hvor det blir lagt vekt på manglende seertall utover de to første ukene etter lansering:

– Den leverte ikke den store oppgangen i uke 2 som man skulle ønske seg fra en ny serie som blir spredt via jungeltelegrafen, skriver Deadline.

Det ble dessverre bare én sesong for disse to.
Netflix

Netflix er kjent for å ikke legge fingrene imellom når det kommer til kansellering av prosjekter som ikke lever opp til forventingene, og kostnad versus seertall er den største bøygen TV-serier må overvinne for å få fornyet tillit.

Hard medfart

Resident Evil fikk jevnt over meget blandet mottagelse, med en gjennomsnittlig Rotten Tomatoes-score på 55 prosent fra kritikere og 26 prosent fra publikum i skrivende stund.

Selv var vi langt mer fornøyd med serien, og hadde følgende å si i vår anmeldelse fra tidligere i sommer:

– Det er litt pute-TV over det hele, men serien gjør opp for dette ved å levere bunnsolid action, fantastiske enkeltprestasjoner og en rekke genuint gripende øyeblikk. [...] det er noe litt krøkete og masete, men samtidig veldig sjarmerende over de unge versjonene av både Jade og Billie, skrev undertegnede den gang og klinte til med 7/10.

LES OGSÅ: Slik blir Netflix' Cyberpunk-serie »

Siste fra forsiden