Ghost Recon Frontline

Ghost Recon Frontline er et gratis skytespill med over 100 spillere per kamp

Lukket PC-test begynner neste uke.

Ubisoft kunne onsdag avduke Ghost Recon Frontline, et nytt skytespill i den kjente Tom Clancy-serien. Spillet blir gratis å spille, og kommer «snart» til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna.

Expedition er en vri på battle royale.
Ubisoft

Ghost Recon Frontline utelukkende et flerspillerprodukt, med hovedfokus på modusen kalt Expedition. Her kjemper over hundre spillere mot hverandre, i lag på tre, i en ny vri på battle royale-formelen.

Som utvikleren forklarer er det ingen «last team standing» eller sirkel som krymper. I stedet jobber lag for å fullføre en serie med oppdrag på kartet Drakemoor, før de til slutt kan tilkalle et helikopter som tar dem til sikkerhet. Når et lag tilkaller helikopteret sitt får imidlertid alle de andre spillerne beskjed om hva som skjer, og det er her spillets taktiske aspekt kommer inn.

Spillere får velge mellom ulike klasser, hver med forskjellig utstyr. Interessant nok kan man også bytte klasse når som helst i kampen, slik at ulike situasjoner kan takles på forskjellige måter og etter behov.

Akkurat hvordan det fungerer får PC-spillere sjansen til å teste allerede neste uke. Ubisoft har kunngjort en lukke betatest fra 14. oktober og Norge er blant landene som er plukket ut til å delta. Spillere kan melde sin interesse på Ubisofts nettsider.

Ubisoft har flere Tom Clancy-spill på vei.
XDefiant er et gratis skytespill med hektiske kamper på små arenaer »

Siste fra forsiden