Ubisoft - Star Wars Outlaws

Ubisoft utsetter «stort spill» – trolig Star Wars Outlaws

Skull and Bones-lanseringen sklir også ut til neste år.

Ubisoft

Ubisoft la denne uken frem sin nyeste kvartalsrapport. Der delte selskapet lanseringsplaner for spill for det neste halvåret, og også denne gangen har det blitt utsettelser.

Et «stort spill» som opprinnelig skulle lanseres tidlig i 2024 er nå flyttet til en gang mellom 1. april 2024 og 31. mars 2025. Utsettelsen kommer riktignok på bakgrunn av gode resultater for Ubisoft de siste tre månedene. Dette har bygget nok tillit til at resten av inneværende regnskapsår kan gå bra selv uten dette store spillet.

Selv om Ubisoft ikke ville si hvilket spill det er snakk om, peker alle tegn mot Star Wars Outlaws. Kilder med kjennskap til situasjonen har tidligere sagt at planen var å slippe Star Wars-eventyret i begynnelsen av neste år. Offisielt har Ubisoft riktignok bare sagt at det kommer i løpet av 2024, noe som fortsatt er mulig med det nye lanseringsvinduet.

Skull and Bones kommer heller ikke i 2023.
Ubisoft

Videre fikk vi vite at heller ikke 2023 blir året for Skull and Bones. Etter en rekke utsettelser sa Ubisoft i januar at det skulle komme i løpet av sommeren. Nå er planen å gi ut det trøblete sjørøverspillet i begynnelsen av neste år.

Ellers er det fortsatt nok av titler på Ubisoft-kalenderen for det neste halvåret. Just Dance 2024 slippes 16. oktober, Assassin's Creed Nexus VR 16. november og Avatar: Frontiers of Pandora 7. desember. Etter nyttår venter Prince of Persia The Lost Crown 15. januar, etterfulgt av nevnte Skull and Bones.

LES OGSÅ: Nye detaljer om Assassin's Creed i Japan »

Siste fra forsiden