Assassin's Creed Codename Red

Assassin's Creed Codename Red-hovedperson avslørt i konseptkunst

Figurens navn og deler av spillets historie har tilsynelatende også lekket.

Ubisoft

Assassin's Creed legger turen til Japan i seriens neste innslag. Fortsatt vet vi lite om spillet kalt Codename Red, men takket være en ivrig Ubisoft-ansatt har et knippe detaljer funnet veien ut i det fri.

Da Assassin's Creed-forfatter Pierre Boudreau nylig oppdaterte sin LinkedIn-profil, la han ved et stykke konseptkunst. Bildet – som du kan se lenger ned i artikkelen – viser snikmorderseriens logo, noe som ligner på en japansk pagode og det som tilsynelatende er den kvinnelige protagonisten i Assassin's Creed Codename Red.

Bildet ble etter hvert fjernet fra Boudreaus profil, men ikke før det ble snappet opp og delt for alle vinder. Blant de som fikk det med seg var YouTube-profilen «j0nathan», som hevder å sitte på mer informasjon om både spillets hovedperson og historie.

Konseptkunst som tilsynelatende stammer fra Assassin's Creed Codename Red.
Skjermdump: LinkedIn

Ifølge «j0nathan» – som tidligere har stått bak en tidlig avsløring av Assassin's Creed Mirage – heter figuren Naoé eller Naoi. Spillere får etter sigende styre henne gjennom jakten på å finne hennes fars morder. Hvorvidt Naoé blir den eneste spillbare figuren, eller om spillere får velge kjønn denne gangen også, er uvisst.

Ubisoft avduket Codename Red i fjor høst. Annet enn at det finner sted i Japan under føydaltiden, har vi ikke fått noen offisielle detaljer. Angivelig planlegger utvikleren lansering en gang til neste år, etterfulgt av det uhyggelige Assassin's Creed Codename Hexe i 2026.

LES OGSÅ: Assassin's Creed kommer også til både VR og mobil »

Siste fra forsiden